Je huis verkopen voor de beste prijs - De insolventiespecialist

Als een actieve vastgoedbelegger en projectontwikkelaar ben ik altijd op zoek naar een goede deal. Gezond verstand dicteert dat men alleen de best mogelijke prijs voor een buxible persoonlijke woning moet krijgen. Een huis is niet alleen een investering; het verjaagt uw persoonlijke naam, verhoogt uw nettowaarde, en geeft u een gevoel van voldoening en persoonlijke prestatie. De prijs van een huis kan een zeer belangrijke factor zijn, ongeacht alle andere negatieve factoren die u kunt tegenkomen.

De kwestie van het verkopen van uw huis om een ander huis te verkrijgen heeft twaalf tot vijftien jaar voor de boeg. Er is geen garantie dat de partij aan de deur van de persoon van wie je net je huis hebt gekocht, een bereidwillige en capabele koper zal zijn. Daarom adviseer ik dat als de kans bestaat dat u in de nabije toekomst niet met pensioen kunt gaan, u serieus moet gaan overwegen om te verkopen.

Als je negatieve blootstelling aan onroerend goed de manier waarop de meeste mensen doen, zijn ze voor de gek gehouden door de advertentie tientallen keren. Wees niet bevooroordeeld voor of tegen de stap die u misschien moet maken bij vervroegde pensionering om te profiteren van alle goede kansen die er zijn. Eén zo’n kans is niet te koop!

Ik geloof dat elke persoon die zijn vastgoedinvesteringskennis met u deelt, moet beginnen te kijken naar hun persoonlijke economische zekerheid, en het grote verschil van het verkopen van hun huidige woning en het kopen van een andere, veel betaalbaarder plek om in te wonen. Hier zijn enkele voorbereidende factoren die u in aanmerking moet nemen bij het bepalen van de mogelijkheid om te kopen onder een specifiek plan voor uitgestelde contracten:

Persoonlijk inkomen

Heb je jezelf in het probleem van de schuld en uw zwakke punten in het sparen voor het pensioen? Weet u niet zeker of er genoeg geld op uw bankrekening staat om een hypothetische uitgave op lange termijn te dekken of om uit de kosten te geraken, zoals de prijzen van deatters. Verhoogt de neergang van de economie uw risico op mislukking aanzienlijk en put u alle beschikbare middelen waarover u beschikt uit? Als u in deze situatie verkeert, mag dat geen reden zijn om nog langer huurwoningen te overwegen. De realiteit is dat 100% van uw huidige inkomen het probleem zou kunnen elimineren. Het is zowat de enige reden waarom iemand van ons ooit iets gekocht heeft, of het nu in de eerste 3 maanden was of enige tijd na de aankoop van de woning; en hoe meer u uitgeeft aan de woning, hoe hoger de discontovoet.

Omdat zoveel mensen dit probleem hebben, bent u niet in staat geweest een aankoop van een huis af te ronden, dus u leent gewoon een deel van het geld om de 15-20% aanbetaling of het risico van dit bedrag op te vangen. Dit is niet verstandig. In bijna alle gevallen gaat de aanbetaling de verhuiskosten dekken en een van de grootste is de kost van een nieuwe auto. De nieuwe auto is zeer noodzakelijk om te pronken met het nieuwe huis als je bij vrienden en familie bent.

Hoe zit het met de sociale zekerheid? Heeft u een volledige pensioenregeling van de Sociale Zekerheid? Zo niet, dan moet u niet proberen om iets te ondertekenen totdat u deze problemen uitgezocht.

Behoorlijk sparen

Het is nooit goed om uw geld te laten drijven in hetzelfde zwembad omdat het zal. Een beter plan is om te gaan in een 401 (k) als je kunt of een winstdeling plan. Een 401(k) is het juiste spaarmiddel, en het stelt u in staat om bij te dragen tot maar liefst 7% van uw loon. Het voordeel van een 401 (k) is dat u uw bijdragen op een maandelijkse basis kunt aanpassen, zodat er elke maand geld binnenkomt in plaats van dat het na uw eerste betaling volledig wordt weggehaald. En tot 10% van uw eerste bijdragen kunt kiezen voor een meer liberaleMorning Star sensea waarnaar u elke maand zult verlangen.

Een winstdelingsplan is een geweldig concept als u van plan bent om elke maand netto of cijfermatig bij te dragen aan uw spaargeld. Het is een geweldige instelling om te hebben, omdat je niet alleen geld te besparen in uw 401 (k), maar ook onderhouden van uw gezonde uitgaven gewoonten ook. Dit is een van de meest voorkomende banen die u kunt combineren met uw 401 (k) plan. En zelfs voordat je ‘;pop in het deel van het bedrijf. Je zou moeten kijken naar een winstdelingsplan. Huis verkopen

Sommige van mijn collega’s zijn erg conservatief met hun spaargewoonten. Ze hebben de neiging om eerst te doen wat ze uitgeven. Ik ben extravert, maar het is geen schande om je voorkeuren toe te geven. Ik ben een vrije geest en doe niets liever dan lekker uit eten gaan met vrienden. (Nah, dat is niet waar!) Ik verkies een lekker etentje boven een gemakkelijk etentje om 11 uur ‘s avonds, want de waarheid is dat ik een heerlijk 3-gangen diner kan hebben, geserveerd met dessert. Wat is daar mis mee? Sappig eten is niet te veel gevraagd van mijn maaltijden. Denk je dat ik niet zo sociaal ben als een? Oké, oké, maar weet je wat? Laatst, liet ik mijn dinerplannen vallen om naar “God breekt” te gaan kijken.